طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ساختمان ویلایی

طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ساختمان ویلایی

طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا

طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا از نظر پوشش و حفاظتی که از ساختمان می‌‌کند، بسیار اهمیت دارد. بسیاری از شهرهایی که در آن‌‌ها ویلاها ساخته می‌‌شوند، دارای آب ‌‌و هوای متغیر هستند و گاهی همچون شهرهای شمال کشور کاملا مرطوب و بارانی نی باشند.

بنابراین باید در طراحی نمای ویلا و استفاده‌‌ ی درست از مصالح در نما توجه کافی به کار برده شود که این امر موجب افزایش ماندگاری ساختمان می شود و هزینه‌‌های بازسازی را برای شما کاهش می دهد. طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا به عنوان یک پوسته برای این ساختمان، وظیفه‌‌ی هدر نرفتن انرژی و پیشگیری از آلودگی صوتی را نیز برعهده دارد.

در این مطلب همراه مجموعه تخصصی ساویلا باشید تا با طراحی و اجرای نمای ویلا و هر آنچه که مربوط به آن است، آشنا شویم.

طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا :

طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا از نظر پوشش و حفاظتی که از ساختمان می‌‌کند، بسیار اهمیت دارد. بسیاری از شهرهایی که در آن‌‌ها ویلاها ساخته می‌‌شوند، دارای آب ‌‌و هوای متغیر هستند و گاهی همچون شهرهای شمال کشور کاملا مرطوب و بارانی نی باشند.

بنابراین باید در طراحی نمای ویلا و استفاده‌‌ ی درست از مصالح در نما توجه کافی به کار برده شود که این امر موجب افزایش ماندگاری ساختمان می شود و هزینه‌‌های بازسازی را برای شما کاهش می دهد. طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا به عنوان یک پوسته برای این ساختمان، وظیفه‌‌ی هدر نرفتن انرژی و پیشگیری از آلودگی صوتی را نیز برعهده دارد.

در این مطلب همراه مجموعه تخصصی ساویلا باشید تا با طراحی و اجرای نمای ویلا و هر آنچه که مربوط به آن است، آشنا شویم.

ویژگی های فنی طراحی و اجرای نما شامل چه مواردی است ؟

مشخصات فنی طراحی و ساخت نما برای انواع ویلا شامل موارد زیر می باشد :

– مصالح به کار رفته در طراحی و اجرای نما باید عایق سرما و گرما باشند، در حقیقت باید ضریب انتقال حرارتی داشته باشند تا از هدر رفتن انرژی پیشگیری کنند.

– مصالح به کار رفته در طراحی و اجرای نما باید عایق صوتی باشند.

– همه ی مواد به کار رفته باید متناسب با شرایط اقلیمی‌ همچون آب و هوا، باد و طوفان، میزان آلاینده‌ها انتخاب و استفاده شوند.

– مصالح به کار رفته باید سهولت در استفاده و نصب داشته باشند و مقاوم در برابر افتادن و جدا شدن از نما باشند.

– مصالح به کار رفته در طراحی و اجرای نما باید مقاوم در برابر حریق و آتش سوزی باشند.

– انعطاف پذیر بودن در اجرا و کاربری سرعت اجرای بسیار از دیگر ویژگی های مصالح به کار رفته در طراحی و اجرای نما می باشد.

– مصالح به کار رفته در طراحی و اجرای نما باید مقاوم در برابر یخ زدگی و ضربه باشند.

– مصالح به کار رفته در طراحی و اجرای نما باید مقاوم در برابر زلزله و دیگر رخداد‌های طبیعی باشند.

– مصالح به کار رفته در طراحی و اجرای نما باید توانایی اجرا در ارتفاع و برخورداری از حداقل وزن را داشته باشند.

– به صورت کلی متریالی مناسب و ایده آل طراحی و اجرای نما محسوب می شود که در کنار تمامی‌ ویژگی‌های مذکور از زیبایی لازم هم در طراحی و ساخت نمای ساختمان ویلایی برخوردار باشد. در حقیقت دلیل عمده اجرای نمای ویلا برای افزایش و حفظ زیبایی نما می باشد و در عین حال باید کیفیت لازم را هم به بنا بدهد. اگر شما مخاطبان گرامی نیازمند یک مجموعه تخصصی برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلای خود هستید، تنها کافی است به سایت ساویلا مراجعه کنید و با کارشناسان تخصصی و مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.

عوامل تاثیرگذار بر طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا ویلا چیست ؟

فضاهای واسط و نیمه محصور جزئی جدا ناپذیر از نمای ویلا به شمار می روند. لزوم وجود ارتباط با محوطه ویلا و همچنین استفاده از پتانسیل‌های طبیعی، وجود بالکن، تراس و عرشه در طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا را غیر قابل اجتناب می‌کند.

فضاهای این چنینی که قسمت های داخلی و خارجی ویلا را به هم پیوند می‌دهند، نمای ویلا را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد. جانمایی این فضاها طبق بهترین موقعیت کاربری باید صورت بگیرد.

انواع سبک طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا شامل چه مواردی است ؟

انواع سبک طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا عبارت است از :

1-طراحی نمای ویلا با سبک رومی :

نمای رومی جزو یکی از انواع پرطرفدار و محبوب برای طراحی بنا محسوب می شود که قطعا با شنیدن نام این نما متوجه می ­شویم که این سبک برگرفته از ساختار­های رایج در روم باستان و ایتالیا می باشد که دستخوش تغییرات و تحولات بسیاری شده است.

این سبک از نما طرحی سلطنتی و خاص دارد و به موجب استفاده از سنگ های خاص و گران قیمت همچون مرمر، تراورتن، گرانیت و… دارای شکوه فوق العاده ای می باشد.

طراحی و اجرای نما این نوع از ویلاها پیچیدگی خاصی دارد اما به دلیل در دسترس بودن متریال ­های مورد نیاز، تقریبا همه با آن آشنایی دارند و مورد توجه تعداد بسیاری از افراد می باشد.

اصول کلی در طراحی نمای ویلا با سبک رومی عبارت است از :

– استفاده از سنگ و ستون های بلند در ورودی ساختمان ویلا

– استفاده از مجسمه ها و المان ­های سنگی

– به کارگیری پنجره هایی بلند از سقف تا زمین

– طراحی و اجرای سقف­ ها و دیوارهای بلند در بنای ساختمان

– حفظ تقارن میان ستون­ ها و پنجره­ ها

– توجه کردن به رنگ سنگ مورد استفاده که اصلی ­ترین مورد در زیبایی ویلا محسوب می شود که در ایران معمولا از رنگ سفید بسیار استفاده می ­شود اما در دیگر کشور­ها از رنگ بژ و کرم­ بسیار استفاده می­ شود.

2- طراحی نمای ویلای با سبک مدرن :

در طراحی و ساخت ویلاهایی با نمای مدرن تنوع در انتخاب مصالح کمتر می باشد؛ اما به علت سادگی که در طراحی این نوع ویلاها می باشد جز سبک های پرطرفدار به شمار می رود. این ویلاها به دور از زمان و مکان و اعتقادات شخصی می باشد.

شاید ویلاهای بسیاری را مشاهده کرده باشید که به عنوان ویلای مدرن به شما معرفی شوند، اما نتوانسته باشید از لحاظ بصری با آن ارتباط بگیرید؛ علت این اتفاق رعایت نشدن اصول اساسی در طراحی و بی هویتی آن می باشد.

در حقیقت سبک مدرن به سبکی از طراحی در معماری گفته می شود که در عین سادگی و زیبایی منحصر به فردی که دارد، بسیار کارآمد محسوب می شود.

در طراحی و اجرای دکوراسیون ویلای مدرن با استفاده از پنجره های بزرگ قدی که به سمت باغ می باشند، می توانید یک طرح فوق العاده زیبایی را ایجاد کنید. اگر شما مخاطبان گرامی نیازمند یک مجموعه تخصصی برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلای خود هستید، تنها کافی است به سایت ساویلا مراجعه کنید و با کارشناسان تخصصی و مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.

اصول کلی در طراحی نمای ویلای سبک مدرن شامل موارد زیر می باشد :

– در سبک مدرن رعایت تعادل جای تقارن را می ­گیرد.

– استفاده از پنجره­ های بزرگ در همه ی وجه ­های ویلا برای نورگیری بهتر بنا

– در این سبک، فضاهای بی استفاده و به اصطلاح پرت کمتر به چشم می ­خورد.

– سادگی در جزئیات از ویژگی دیگر سبک مدرن محسوب می شود.

– در این سبک خاص از متریال ها و مصالح ساده استفاده می ­شود.

3- طراحی نمای ویلا با سبک مینیمال :

این سبک ویژه از سبک مدرن منشا می گیرد با این تفاوت که ساده گرایی در این سبک به بیشترین میزان خود می ­رسد و فقط بر جنبه ­های ضروری و کارآمد تمرکز دارد.

مینیمالیسم در لغت به معنای ساده گرایی و حداقل گرایی است. معماری مینیمال در حقیقت بر روی رسیدن به طراحی بهتر با بهره گیری از سادگی در فضاها، فرم ها، رنگ ها و مادیات متمرکز می باشد. از ویژگی های اصلی نمای مینیمال سطوح صاف و یکدست به دور از هرگونه پیچیدگی می باشد و همچنین در طراحی این سبک نباید از بیشتر از دو متریال استفاده شود، در حقیقت متریال رایج برای این سبک، بتن اکسپوز یا سیمان سفید می باشد.

فضاهای درونی در این سبک به صورتی یکپارچه و با کمترین مرز بندی می باشد؛ به این معنا که فقط در صورت نیاز از دیوارکشی های محدودی استفاده می ­شود.

اصول کلی در طراحی نمای ویلا با مینیمال شامل موارد زیر می باشد :

– طراحی دیوارها بدون هیچگونه پیچیدگی خاصی می باشد.

– سادگی در جزئیات و عدم وجود دکوراسیون پیچیده در این نوع سبک

– استفاده از فضاهایی با نورگیری عالی و بسیار و همچنین استفاده از محیطی دلباز و بزرگ

– استفاده ی ویژه از متریال­ ها برای ایجاد جذابیت های ظاهری و بصری

– سادگی، مهم ترین ویژگی سبک مینیمال محسوب می شود.

4- طراحی نمای ویلا با سبک کلاسیک :

این سبک از نما از جمله سبک های قدیمی محسوب می شود که به علت قدمت بسیار طرفداران بسیاری دارد. این سبک از نما هم بسیار لوکس، لاکچری می باشد و مانند سبک رومی در این سبک هم از سنگ ­های خاص همچون گرانیت استفاده می ­شود.

ویلاهایی با نمای کلاسیک در شهرک ­های ویلایی بیشتر به چشم می ­خورند؛ البته که در گذشته ویلاهای کلاسیک یک طبقه بوده اند اما امروزه با افزایش جمعیت و نیاز جوامع به مسکن این ویلاها به صورت دوبلکس و تریبلکس نیز ساخته می ­شوند.

اصول کلی در طراحی نمای کلاسیک شامل موارد زیر می باشد :

– استفاده از ستون­ های بزرگ از مشخصه های این سبک محسوب می شود.

– در این سبک از تعادل و تقارن به یک نسبت استفاده می ­شود.

– پشت بام­ ها در سبک کلاسیک معمولا به صورت شیبدار طراحی و اجرا می ­شوند.

– استفاده از طرح های شطرنجی، گلدار، راه راه و… در این سبک طراحی بسیار مشاهده می شود.

– سقف و ستون­ ها در ویلای کلاسیک، دارای گچ بری های ظریف و خاصی می باشد.

– طراحی در این سبک خاص بسیار پیچیده تر از سبک ­های دیگر طراحی نما می باشد.

– در این سبک از متریال­ ها و مصالح سنتی همچون چوب، سنگ، آجر و… استفاده می ­شود.

نکته ی بسیار مهم در طراحی ویلا این می باشد که نمای بیرونی به شدت از شرایط اقلیمی و آب و هوایی تاثیر پذیر می باشد بنابراین قبل از هرچیزی باید شرایط اقلیمی منطقه ی مورد نظر بررسی شود و سپس به دنبال مصالح و متریال مناسب آن برویم.

نمای ما باید در برابر موارد زیر مقاوم باشد :

– یخ زدگی و کاهش دما

– گرمای بسیار و افزایش دما

– آتش سوزی

– زلزله

– ضربه

5- طراحی نمای ویلا با سبک سنتی :

سبک سنتی که به نام نمای بومی نیز معروف می باشد، یکی از سبک‌های زیبا و بی نظیر برای طراحی نما ویلا محسوب می شود. این سبک بر طبق فرهنگ، آب و هوا، موقعیت جغرافیایی و شرایط خاص هر منطقه طراحی و اجرا می‌شود.

6- طراحی نمای ویلا با سبک روستیک :

این سبک بسیار زیبا که به نام نمای روستایی هم شناخته می‌شود، یکی از جذابیت‌ ترین سبک‌ها برای طراحی نمای ویلا به شمار می رود. بسیاری از ویلاها معمولا در دل طبیعت و در نزدیکی دریا، جنگل یا کوهستان طراحی و ساخته می‌شوند. بنابراین باید نمای آن‌ها سبکی نزدیک به طبیعت داشته باشد و نمای روستیک یکی از بهترین انتخاب‌ ها در این زمینه می باشد.

اصلی‌ ترین مصالحی که در این سبک فوق العاده زیبا مشاهده می‌کنیم شامل چوب و آجر می باشد. سقف بعضی از آن‌ها به صورت شیب دار طراحی می‌شود و شکوه و زیبایی خاصی دارد.

افرادی که دوست دارند از فضای شهری دور باشند و همواره احساس نزدیکی به طبیعت در وجود آن‌ها زنده باشد، به سراغ این سبک بسیار زیبا و خاص برای طراحی نما ویلای خود می‌ روند.

اگر شما مخاطبان گرامی نیازمند یک مجموعه تخصصی برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلای رویایی خود هستید، تنها کافی است به سایت ساویلا مراجعه کنید و با کارشناسان تخصصی و مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.

7- طراحی نمای ویلا با سبک نئوکلاسیک :

این سبک برای کسانی مناسب می باشد که هم به نمای کلاسیک و هم به نمای مدرن علاقه بسیاری دارند. این سبک زیبا تلفیقی از نمای رومی و نمای مینیمال می باشد که در آن نه چندان از زرق و برق خبری هست و نه به اندازه نمای مدرن سادگی دارد.

سبک نئوکلاسیک ظرافت و زیبایی شگفت انگیزی برای نمای خارجی و داخلی ویلاها به ارمغان می‌آورد.

طراحی و اجرا نمای ویلا بر اساس تعداد طبقات ساختمان :

– نمای ساختمان ویلایی یک طبقه :

ویلاهای یک طبقه نیز همچون ویلاهای همکف، بیشتر در حومه‌‌ های شهر و روستاها مشاهده می‌‌شوند. در طراحی و اجرا نمای ساختمان ویلایی یک طبقه نیز از سبک مدرن استفاده‌‌ ی بیشتری می‌‌شود. این ویلاها به صورت معمول در زمین‌‌هایی که متراژ پایین‌‌ تری دارند، ساخته می‌‌شوند. نمای این ویلاها به علت این‌‌ که بیشتر در معرض مشاهده قرار دارد، از اهمیت بیشتری نیز برخوردار می باشد.

– نمای ساختمان ویلا دوبلکس :

در طراحی و اجرا نما برای ساختمان‌‌های ویلایی دوبلکس، استفاده از المان‌‌های عمودی به جذابیت بیشتر نما می افزاید؛ به خصوص اگر ویلا دارای عرض بسیاری باشد، استفاده از این المان‌‌های عمودی کمک فراوانی می‌‌کند تا تناسب بیشتری برقرار شود.

سبکی که برای این ویلاها مناسب‌‌ تر می باشد سبک مینیمال است، به این دلیل که از شلوغی در نما پیشگیری می‌‌شود و نمای ساختمان را مدرن‌‌ تر نشان می دهد.

طراحی نمای شیشه‌‌ ای برای ویلاهای دوبلکس نیز از دیگر روش‌‌هایی می باشد که موجب می‌‌شود تا نمای ساختمان ویلایی شما خاص و شیک‌‌ تر به نظر برسد.

– نمای ساختمان ویلایی همکف :

ویلاهای همکف یا فلت به وفور در شهرهای شمالی کشور مشاهده می‌‌شوند. این ویلاها در شهر صرفه‌‌ ی اقتصادی ندارند و کاربردی نیستند. بیشتر نماهای ویلایی همکف، دارای یک سقف شیروانی هستند و به سبک مدرن طراحی و اجرا می‌‌شوند.

سبک کلاسیک در طراحی این ویلاها کم‌‌تر استفاده می‌‌شود، چرا که کارفرمایان تمایل دارند برای گذراندن تعطیلات و دوری از فضای شهری به این ویلاها نقل مکان کنند؛ در صورتی که طراحی نمای رومی یا کلاسیک، بیشتر یادآور فضای شهری می باشد. مصالحی که در نمای این نوع ویلاها استفاده می‌شود بستگی به شرایط آب ‌‌و هوای منطقه دارد.

مصالح مورد استفاده برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلا :

یکی از مهم‌ترین بخش های طراحی نما ویلا، انتخاب مصالح مناسب برای آن می باشد. این مصالح باید بر طبق سبک ویلا و همچنین نظر کارفرما و طراحان انتخاب شود. در ادامه مطلب، بعضی از این متریال‌ ها را به شما عزیزان معرفی کرده و در مورد هر کدام از آن‌ها توضیحات مختصری ارائه می‌دهیم:

1- سیمان :

سیمان یکی از مصالح به صرفه و اقتصادی می باشد که از سال‌های بسیار دور تا حال، برای طراحی نمای بسیاری از ویلاها به کار می‌ رود. سیمان موجب افزایش عمر و دوام نما شده و استقامت آن را در برابر عوامل جوی همچون بارش باران و برف، تابش نور خورشید، سایش و… افزایش می‌دهد.

2- آجر :

آجر یکی از قدیمی‌ ترین مصالحی می باشد که در طراحی نمای انواع ساحتمان‌ ها و به خصوص ویلاها، کاربرد بسیاری دارد. این روزها از آجر نسوز برای طراحی نما ویلا استفاده می شود؛ به این دلیل که این نوع آجر عایق قدرتمندی در برابر گرما و سرمای هوا محسوب می شود. آجرها در برابر تغییر رنگ بسیار مقاوم می باشند و می‌توان آن‌ها را در رنگ‌ بندی‌های متنوع تهیه کرد.

3- سنگ :

سنگ‌ها دارای تنوع و زیبایی بسیاری هستند و به همین امر موجب همواره در طراحی نمای انواع ویلاها، جایگاه خاصی دارند. به موجب این که ساختار سنگ‌ها با همدیگر متفاوت می باشد، بنابراین برای طراحی نما ویلا باید سنگی را متناسب با شرایط اقلیمی و آب و هوایی منطقه انتخاب کنیم. اگر شما مخاطبان گرامی نیازمند یک مجموعه تخصصی برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ساختمان ویلای مورد علاقه ی خود هستید، تنها کافی است به سایت ساویلا مراجعه کنید و با کارشناسان تخصصی و مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.

4- شیشه :

شیشه از آن گروه متریال‌هایی می باشد که در طراحی نمای ویلا مدرن، کاربرد بسیاری دارد. در نمای این ویلاها از شیشه‌های بزرگ استفاده می‌شود که شکوه و جذابیت آن را چندین برابر افزایش می‌ دهد. همچنین شیشه موجب تابش هر چه بهتر نور خورشید به درون فضا شده و یک محیط دلباز و پرنور را ایجاد می کند.

5– چوب :

هر چند چوب به موجب استقامت کمی که در برابر آب و هوا دارد، گزینه مناسبی برای طراحی نما ویلا محسوب نمی شود؛ اما استفاده از آن به عنوان یک متریال تزئینی در قسمت های متفاوت نمای ویلا رواج فراوانی دارد. چوب‌های درختانی همچون سرو و کاج برای طراحی نما ویلا به سبک کلاسیک و مدرن، مناسب هستند.

6- کامپوزیت :

کامپوزیت از مصالح دیگری برای نمای ویلا محسوب می شود که در نوع لانه زنبوری وجود دارد. پنل‌های کامپوزیتی که در نمای ویلا استفاده می‌شوند، بدون از دست دادن استحکام و با حفظ مقاومت مناسب قابل نصب در اشکال متفاوت برای ساختمان می باشند. در ضمن از دیگر ویژگی‌های مناسب برای کامپوزیت این می باشد که می‌توان پلاک‌ های نازک شده سنگ طبیعی را که معمولا ضخامت مورد نظر برای آنها 1 تا 5 میلی متر در نظر گرفته می‌شود، روی آنها نصب کرد.

از جمله فواید استفاده از کامپوزیت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

– کامپوزیت مقاومت بسیاری در برابر ضربه دارد و دارای زیبایی خاص و منحصر به فردی می باشد.

– سرعت اجرای بسیاری دارد و می‌تواند در برابر فرسایش مقاومت بسیار خوبی از خود نشان دهد.

– کامپوزیت عایق صوتی و حرارتی خوبی می باشد و تنوع بسیاری در طرح و رنگ دارد.

7– متال :

در ساختمان‌های ویلایی امکان دارد از متال برای نما استفاده شود که دارای انواع متفاوتی از صفحات فلزی از نوع آهن، آلومینیوم، استیل، برنج و یا مس می باشند. این نوع متریال در فرایند تولید با استفاده از روش‌های ویژه ای برش داده می‌شوند تا شبیه به توری شده و برای نما طراحی مناسبی پیدا کنند. با استفاده از این نوع متریال چشم‌ انداز بسیار زیبایی به لحاظ نوع برش‌ها و چشمه‌های سه بعدی در ساختمان ایجاد خواهد شد. اگر شما مخاطبان گرامی نیازمند یک مجموعه تخصصی برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلای خود هستید، تنها کافی است به سایت ساویلا مراجعه کنید و با کارشناسان تخصصی و مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.

هزینه طراحی نمای ویلا به چه صورت است ؟

نمای ویلا نشان دهنده هویت ساختمان می باشد، به همین دلیل باید بهترین سبک و متریال را برای اجرای آن انتخاب کرد. طراحی یک نمای جذاب و چشم نواز، به نوعی یک سرمایه گذاری بلند مدت محسوب می شود.

همان گونه که می‌ دانید طراحی نمای داخلی و خارجی ویلا، تاثیر بسیاری بر روی قیمت آن در هنگام خرید و فروش دارد. برآورد هزینه‌های طراحی و اجرای نمای ویلا، برای هر پروژه‌ ای با دیگری متفاوت می باشد. بنابراین نمی‌توان با یک قانون ثابت آن را مشخص کرد. قیمت طراحی و اجرا نمای ویلا، به پارامترهای متفاوتی بستگی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

– متراژ نمای ویلا

– ابعاد ویلا

– سبکی که برای طراحی نما ویلا برگزیده اید.

– مصالحی که برای ساخت و اجرای نمای ویلا مورد استفاده قرار گیرند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


آخرین مقالات