نمای ساختمان اداری طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی

نمای ساختمان اداری طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی

نمای ساختمان اداری، بازسازی،طراحی و اجرای صفر تا صد

امروزه همه­ ی ما حداقل یک بار سر و کارمان به ساختمان ها و واحدهای اداری افتاده است؛ یا مشغول به کار اداری هستیم و یا برای انجام کارهای اداری خود باید به این واحدها و ساختمان ها مراجعه کنیم. قطعا شما مخاطبان گرامی هم در هنگام مراجعه به این ساختمان ها متوجه تغییر در فضای ادارات از جهت دکوراسیون داخلی، چیدمان محیط، نما و ظاهر ساختمان ها نسبت به گذشته شده اید.

نمای داخلی و خارجی در ساختمان های اداری هم مانند بقیه‌ی بناها از اهمیت بسیاری برخوردار است. به صورتی که علاوه بر تاثیرگذاری بر روی مراجعه کنندگان، بر روی کارکنان در آن ادارات و فعالیت آن ها نیز تاثیر مستقیم می گذارد. این روزها در ادارات دیگر خبری از طبقات بسیار و فضاهای پیچ در پیچ نیست. در بیرون ساختمان هم ظاهر تکراری و همیشگی جای خود را به طراحی های خلاقانه داده است.

همانطور که می دانید شغل های اداری ترکیبی از عملکردها و فعالیت های ذهنی و جسمی می باشد و چون کارمندان بخش زیادی از ساعات روزشان را در محل کار سپری می کنند، بنابراین لازم است که توجه ویژه­ای به طراحی فضا، دکوراسیون داخلی و حتی فضای بیرونی ساختمان شود.

سازماندهی فعالیت های اداری در محل کار مستلزم ضوابط و اصول طراحی صحیح ساختمان های اداری می باشد. نکات بسیار مهمی که در طراحی اصولی ساختمان اداری ضروری می باشد، عبارت است از : ساختار، طراحی نمای ساختمان اداری، انتخاب متریال های مناسب طراحی و اجرا نما، توجه به نورپردازی های نما، سیرکولاسیون دفترها، توجه به نیازهای ارباب رجوع در فضا و فناوری های نوین در این حوزه . 

طراحی نما از مهم­ترین قسمت های طراحی در یک ساختمان محسوب می شود، به این دلیل که نما به عنوان یک پوشش و پوسته ی ساختمان، هرچقدر این پوشش زیبا­تر و بهتر باشد نمایانگر ویژگی­ های خاص ساختمان و ویژگی های درونی آن است. 

بنابراین در این مقاله قصد داریم تا شما را با طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ساختمان های اداری و هر آنچه که مربوط آن است، آشنا کنیم.

چرا طراحی نمای ساختمان اداری اهمیت ویژه ای دارد ؟

طراحی فضایی زیبا و کاربردی احساس بهتری در محیط کار به افراد درون آن منتقل می‌کند. ظاهر ساختمان نیز در ایجاد این حس در کارکنان و مشتریان تاثیرگذار می باشد.
ساختمانی با نمای اداری تکراری، ناخودآگاه به ما این حس را می دهد که هیچ تفاوتی با دیگران نداریم و در مقابل، نمای ویژه و متفاوت ‌با طراحی اختصاصی، یکی از عواملی می باشد که خاص بودن را به کارکنان نشان می دهد و این حس متفاوت بودن، روحیه‌ بخش افراد می باشد؛ چرا که هر عاملی که حس خوبی را در کارمندان ایجاد کند به ایجاد تعلق به سازمان اداری و افزایش بهره‌ وری منجر می‌ شود. این عامل می‌تواند نمای اداری زیبای ساختمان باشد یا فضای شیک داخلی آن.
نمای خاص ساختمان اداری که محیط کار را شاخص کرده و ساختمانی زیبا که هر روز به آن وارد می‌شویم، نشانگر منحصر به فرد بودن ما می باشد و نشان دهنده این است که خلاقیت در اطراف ما جریان دارد. اگر شما مخاطبان گرامی نیازمند یک مجموعه تخصصی برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلای خود هستید، تنها کافی است به سایت ساویلا مراجعه کنید و با کارشناسان تخصصی و مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.

مهم‌ ترین ویژگی‌ های طراحی نمای ساختمان های اداری : 

برای این که بدانیم از چه طرحی برای نمای خارجی ساختمان اداری خود استفاده کنیم، باید ویژگی‌‌ های یک نمای اصولی و مناسب را به خوبی شناسایی کنیم. با هلدینگ تخصصی ساویلا همراه باشید تا شما را با بعضی از مهم‌ترین ویژگی‌های طراحی نمای ساختمان های اداری آشنا کنیم.

1- ایجاد خلاقیت در طراحی نمای ساختمان اداری یک طبقه و یا چند طبقه : 

اکثر ساختمان‌های اداری که در اطراف خود مشاهده می‌کنیم، دارای طراحی نمای بسیار ساده و معمولی هستند. هر چند هنوز هم سادگی، به عنوان یک اصل مهم و اصولی برای ساختمان‌ های اداری محسوب می شود، اما رد پایی از خلاقیت نیز در طراحی نمای ساختمان اداری مشاهده می‌کنیم. بسیاری از ساختمان‌ های اداری که این روزها ساخته شده‌ است، از خلاقیت بی بهره نیستند. خلاقیت موجب می‌شود که مخاطبان بتوانند با ساختمان ارتباط خاصی را برقرار کنند. 

2- نمای ساختمان اداری، با هویت سازمان باید هماهنگی کاملی داشته باشد.

در طراحی و اجرای نمای ساختمان اداری، هماهنگی آن با اصالت و هویت سازمان، اهمیت فراوانی دارد. امکان دارد ما با مشاهده یک نمای آجری ساده، به سنتی بودن اداره پی ببریم. در صورتی که یک نمای مدرن و زیبا، نمایان گر یک شرکت پویا و فعال می باشد.

3- در طراحی و اجرای نمای ساختمان اداری، به معماری بومی توجه بسیاری شده است.

هر چند این روزها اکثر صاحبان کار و سرمایه، ترجیح می‌دهند طراحی نمای ساختمان اداری ، از سبک مدرن پیروی کند؛ اما این موضوع دلیل نمی‌شود که به معماری بومی توجه ای نکنند. هر نوع معماری ناهمگون با بافت شهری، جلوه‌ ای ناخوشایند در شهر و منطقه به وجود می‌ آورد.
طراحی نمای ساختمان اداری، در عین حال که خلاقانه و منحصر به فرد می باشد، بلکه از معماری بومی نیز پیروی می‌کند. 

4- در طراحی و اجرای نمای ساختمان اداری، به فرهنگ و سنت‌ها توجه ویژه ای می شود.
یکی از مهم‌ ترین نکاتی که امکان دارد از دید بعضی از طراحان دور بماند، توجه به فرهنگ، اصالت و سنت‌های منطقه‌ ای می باشد که ساختمان اداری در آن بنا شده است. بدون شک هنگامی که کارمندان یک ساختمان، نشانه‌ هایی از هویت، فرهنگ و سنت‌های خود را در طراحی نمای آن مشاهده کنند، حسی از تعلق خاطر و اعتماد در وجود آن‌ها ایجاد می‌شود. آن‌ها خود را با ساختمانی که در آن مشغول به کار هستند، یکی می‌دانند و برای پیشبرد اهداف آن تلاش بسیاری می‌کنند.

5- نورپردازی یکی از مهم‌ ترین ویژگی های یک نمای ساختمان اداری محسوب می شود.

در طراحی و اجرای نمای مجتمع اداری، باید به نورپردازی توجه بسیاری کرد. سبکی که برای ساختمان اداری مورد نظر شما انتخاب می‌شود و همچنین متریالی که در آن به کار رفته است، نباید مانع از تابیدن نور خورشید به داخل ساختمان اداری شما شوند. هیچ چیزی به اندازه نور خورشید در طول روز، نمی‌تواند انرژی و حس زندگی را در وجود کارمندان اداره تازه کند.
علاوه بر آن بسیاری از صاحبان کسب و کارها، به نورپردازی بنای خود در شب نیز اهمیت ویژه ای می‌ دهند. آن‌ها از طراحان خود می‌خواهند تا با استفاده از اصول نورپردازی در شب، جلوه‌ ای ویژه به ساختمان اداری آن ها در هنگام شب ببخشند. اگر شما مخاطبان گرامی نیازمند یک مجموعه تخصصی برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلای خود هستید، تنها کافی است به سایت ساویلا مراجعه کنید و با کارشناسان تخصصی و مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.

مصالح و متریال مناسب برای نمای ساختمان های اداری : 

نمای ساختمان های اداری با طرح‌ های گوناگونی با استفاده از متریال متفاوت قابل اجرا می باشد. سنگ، شیشه، فلز و ترکیب این متریال‌ها با یکدیگر از رایج ترین متریال‌ های نمای اداری محسوب می شوند.

1- ساختمان اداری با نمای شیشه‌ ای :
یکی از پرطرفدارترین متریال های مورد استفاده برای ساختمان‌های اداری، شیشه می باشد.
شیشه با وجود استفاده مکرر در نمای ساختمان‌ های اداری همچنان محبوبیت خود را از دست نداده است، به این دلیل که تنوع در اجرای آن با توجه به طرح و رنگ شیشه، ابعاد آن و نورپردازی که بر روی ساختمان صورت می گیرد، بسیار می باشد.
استفاده از شیشه در نمای کرتین وال با رفلکس که نمای شیشه‌ ای و آینه‌ ای به ساختمان می‌ بخشد و در شب با نورپردازی به علت انتشار نور به روش های متفاوت زیبایی ویژه ای دارد و در روز با انعکاس تصویر آسمان در نمای ساختمان زیبایی خیره‌ کننده‌ای ایجاد می‌کند.

2- ساختمان اداری با نمای سنگ :
یکی از لوکس‌ ترین نماها برای ساختمان‌های اداری، نمای سنگی می باشد.
از سنگ هایی چون تراورتن، کوارتز و مرمر برای طراحی نمای اداری مجلل استفاده می‌ شود. سنگ به علت پایداری بالا، مقاومت و زیبایی بی‌ نظیرش ظاهری شیک و لوکس به ساختمان های اداری می بخشد. در سبک معماری کلاسیک از سنگ به عنوان متریال اصلی و گاهی فقط متریال نما استفاده می‌شود. از سنگ برای نمای ساختمان اداری ‌مدرن نیز استفاده می‌شود،‌ سنگ در ترکیب‌ با شیشه و فلز هارمونی بسیار زیبایی ایجاد کرده است و چهره‌ ای امروزی به ساختمان اداری می‌ بخشد.

3- ساختمان اداری با نمای فلز : 

یکی از متداول‌ ترین و مقاوم‌ ترین متریال‌های مورد استفاده در نمای ساختمان اداری، فلز در کنار سنگ و آجر و یا فلز و سنگ می باشد. فلز ظاهری مدرن به نمای ساختمان می‌ بخشد و نمادی از پایداری و استحکام محسوب می شود. البته استفاده از بتن نما و دیوار پیش ساخته بتنی در کنار عناصر و المان‌های فلزی در اکثر موارد طراحی شده قابل مشاهده می باشد.

4- ساختمان اداری با نمای آجری : 

اکثر اداره‌ هایی که هویت و کارکرد آن‌ها سنتی می باشد، از طراحی نمای آجری استفاده می کنند. آجر نمایانگر اصالت و فرهنگ ما ایرانیان محسوب می شود و این اصالت را برای ساختمان های اداری نیز به ارمغان می‌ آورد. این روزها اکثر ساختمان‌های اداری را مشاهده می‌کنیم که با آجر نسوز نما در رنگ‌های قرمز، ابلق و گلبهی طراحی شده‌ اند و زیبایی بی نظیری را ایجاد کرده اند. آجر در برابر آتش سوزی و ضربه مقاومت بسیاری دارد و استحکام ساختمان اداری را بیش از پیش افزایش می‌ دهد. اگر شما مخاطبان گرامی نیازمند یک مجموعه تخصصی برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلای خود هستید، تنها کافی است به سایت ساویلا مراجعه کنید و با کارشناسان تخصصی و مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.

5- ساختمان اداری با نمای جی آر سی : 

جی آر سی یکی از مصالحی می باشد که این روزها برای طراحی نمای ساختمان اداری مدرن از آن استفاده می‌ شود. جی آر سی نه تنها وزن بسیار سبکی دارد، بلکه در برابر آتش، سیل، زلزله و دیگر تغییرات جوی نیز بسیار مقاوم می باشد. این مصالح عالی، قیمت مناسبی دارد و به سرعت می‌ توان آن را در نمای خارجی ساختمان‌ های اداری طراحی و اجرا کرد.
پوشش نمای جی آر سی از نانو تشکیل شده است، بنابراین هیچگونه آسیبی به محیط زیست وارد نمی‌ کند. همچنین تنوع بافت و رنگ آن بالا می باشد و همه ی این موارد، جی آر سی را تبدیل به یکی از مصالح محبوب برای طراحی نمای ساختمان اداری کرده است.

6- ساختمان اداری با نمای کامپوزیت : 

این روزها کامپوزیت جایگاه خاصی در طراحی نمای ساختمان های اداری پیدا کرده است. نه فقط در کشور عزیزمان ایران، بلکه در بسیاری از کشورهای جهان، شاهد استفاده از کامپوزیت برای طراحی نمای ساختمان اداری هستیم.
کامپوزیت دارای سطحی صاف و صیقلی می باشد و شکل پذیری بالایی دارد. علاوه بر این مصالح ارزشمند، دارای مقاومت بسیاری در برابر فشار، ضربه و تغییرات جوی می باشد. شما مخاطبان ارجمند می‌توانید از متریال کامپوزیت به عنوان یک عایق قوی و مقاوم در برابر صدا و حرارت برای ساختمان های اداری خود استفاده کنید. کامپوزیت ها نیز دارای انواع بسیار متنوعی هستند و برای طراحی نمای مدرن ساختمان اداری، یک انتخاب فوق العاده محسوب می شوند.

7- ساختمان اداری با نمای بتن اکسپوز : 

بتن اکسپوز در حقیقت یک نوع تایل از پیش ساخته می باشد. این تایل‌ ها در کارخانجات مخصوص آماده می شوند و سپس در طراحی نمای ساختمان اداری مورد استفاده قرار می‌گیرند. بتن اکسپوزی سطحی کاملا صاف و صیقلی دارد و در عین حال مقاومت آن در برابر تغییرات جوی بسیار بالا می باشد. این روزها بسیاری از طراحان، برای اجرای سبک مدرن برای طراحی نمای ساختمان اداری، بتن اکسپوز را انتخاب می‌ کنند.

هزینه طراحی نمای ساختمان اداری چقدر می باشد؟

یکی از اولین سوالاتی که اکثر افراد در جلسات اول مشاوره با تیم طراحان متخصص ساویلا می‌ پرسند این می باشد که هزینه طراحی نمای ساختمان اداری چقدر می باشد ؟
در پاسخ به این سوال، نمی توان به یک عدد و رقم ثابتی اشاره کرد؛ به این دلیل که این موضوع به پارامترهای متفاوتی بستگی دارد. از جمله این پارامتر‌ها می‌توان به مساحت و ابعاد ساختمان، سبک نما، متریال هایی که قرار است برای طراحی آن به کار روند، پر کار بودن یا کم کار بودن نما و… اشاره کرد. به عنوان مثال نماهای سنتی و کلاسیک، دارای جزئیات بسیار فراوانی هستند و بدون شک، قیمتی بیشتر از یک سبک مدرن و یا مینیمال دارند.

علاوه بر آن برخی اوقات کارفرمایان دوست دارند از ترکیب چندین نوع مصالح برای طراحی نمای ساختمان اداری خود استفاده کنند که این موضوع نیز بر روی قیمت آن اثر گذار می باشد. به شما مشتریان ارجمند پیشنهاد می‌کنیم برای اطلاع دقیق از هزینه طراحی نمای ساختمان اداری، با کارشناسان ما در مجموعه تخصصی ساویلا تماس بگیرید. همکاران ما بر اساس اطلاعاتی که از شما دریافت می‌کنند، برآورد دقیقی از هزینه‌ های آن در اختیار شما قرار خواهند داد. اگر شما مخاطبان گرامی نیازمند یک مجموعه تخصصی برای طراحی و اجرای نمای داخلی و خارجی ویلای خود هستید، تنها کافی است به سایت ساویلا مراجعه کنید و با کارشناسان تخصصی و مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.

 سوالات متداول : 

1- بهترین نوع سنگ برای نمای ساختمان اداری چه می باشد ؟

یکی از بهترین سنگ هایی که برای این نوع از سازه ها استفاده می شود، سنگ های براق است تا علاوه بر اینکه زیبایی را به ساختار کلی ساختمان شما می بخشد، می تواند برای شما کار را راحت کند؛ به این دلیل که این نوع از نماها دیرتر و کمتر کثیف می شوند.

2- آیا بهتر است سنگ نما چسبیده شود ؟

در این موضوع مشکلات بسیاری وجود دارد، پیمانکاران ساختمان برای اینکه کار خود را سریع تر به مشتری تحویل دهند و هزینه کمتری را متحمل شوند، معمولا از سیمان برای چسباندن نما استفاده می کنند که بعد از مدتی این سنگ ها کنده شده و از روی نما می افتد؛ به همین دلیل بهتر است که حتما سنگ به نما پیچ و مهره شود.

3- بهترین نما برای ساختمان های اداری کوچک چقدر می باشد ؟

یکی از زیباترین نماهایی که می توان برای این نوع از ساختمان ها استفاده کرد، سنگ های مرمر سفید رنگ و یا کرمی است؛ به این دلیل که این نوع از رنگ ها ساختمان شما را بزرگ تر نشان می دهد، به همین دلیل بهتر است از رنگ های روشن برای دکوراسیون نمای ساختمان خود استفاده کنید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


آخرین مقالات