طراحی و اجرای نمای ساختمان های تجاری

طراحی و اجرای نمای ساختمان های تجاری

طراحی و اجرای نمای ساختمان های تجاری

طراحی و اجرای نمای ساختمان تجاری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.چون با پیدایش و ظهور انقلاب صنعتی، فرایند تولید و خرید، رشد قابل توجهی پیدا  کرده. به صورتی که انبوهی از کالا و محصولات، در طیف گسترده ای از رنگ و طرح‌ها به بازار عرضه می شود.

در چنین حالتی، نیاز به محیط بزرگتر برای فروش و عرضه این محصولات، روز به روز پر رنگ‌ تر و تبدیل به یک معضل می شود؛ مدیران مجتمع‌های تجاری، به دنبال راه‌ های بیشتر و تأثیرگذارتر برای تصاحب بخش عمده‌ ای از مشتری‌ های بازار بودند؛ با اندکی تفکر و اندیشه، می‌توان پی‌برد که تا چه حدی، مجلل بودن و جذابیت نمای ساختمان، تأثیر‌گذارتر از خود محصولات در حال فروش درون همان ساختمان های تجاری است؛ با همین تفکر کارفرمایان و مالکان، به مرور اهمیت بیشتری برای طراحی و اجرای نمای ساختمان تجاری خود قائل شدند.

امروزه این موضوع مورد توجه بیشتری از صاحبان مشاغل و کسب و کار قرار گرفته است؛ به خصوص این روزها در اولین اقدام برای خرید، بیشتر از آن که به کیفیت و مرغوبیت محصولات یک ساختمان توجه کنند، نحوه طراحی ساختمان تجاری را، اولویت سنجش خود قرار می‌دهند.

توجه فراوان این افراد به نمای ساختمان، علاوه بر رونق بخشیدن به کسب و کارشان، نظم و جذابیت منحصر به فردی برای منظر عمومی شهر ایجاد می کند؛ به خصوص طراحی نمای ساختمان تجاری، که بیش از هر سازه دیگری در مرکز شهر و مشاهده عموم مردم قرار می‌ گیرد. هلدینگ تخصصی ساویلا با داشتن کادری مجرب در حوزه طراحی و اجرای نمای ساختمان های تجاری در کنار شما عزیزان است تا با بهترین متریال موجود و مناسب ترین قیمت نمای مورد علاقه ی خود را طراحی و اجرا کند.

چنانچه شما هم توجه کرده باشید، آخرین خرید خود را از ساختمان های تجاری انجام داده‌ اید، که از نمای ساختمان متفاوت و یا به قول معروف باکلاس‌ تری برخوردار بوده است. در مقابل در موقعیت‌ هایی هم بخاطر بودجه ی کمتر، به طرز ناخودآگاه به مجتمع‌های سطح پایین‌ تر فکر کرده اید؛ کارفرمایان و مالکان حرفه‌ ای و آینده نگر، با صرف هزینه‌ های بیشتر، به طراحی نمای ساختمان تجاری خود اهمیت زیادی می دهند.

آن ها می‌دانند که در نهایت بعد از اجرای یک نمای حرفه ای، با جذب مشتری بیشتر یا از طریق  اجاره یا فروش، قسمتی از ساختمان خود سود قابل توجهی دریافت خواهند کرد؛ در ادامه همراه مجموعه تخصصی ساویلا باشید تا با جزئیات بیشتری به طراحی و اجرای نمای ساختمان های تجاری و هر آنچه که مربوط به آن است بپردازیم.

طراحی و اجرای نمای ساختمان های تجاری :

ساختمان‌های تجاری که در انواع متفاوتی در گوشه و کنار شهرها و مناطق ساخته شده اند، همگی از یک هدف مشترک برای ادامه فعالیت خود پیروی می‌کنند؛ آن هم ارائه خدمات، محصولات و جذب بیشتر مشتری به سمت خود می باشد؛ نمای ساختمان یک مجتمع تجاری اول از طریق ارتباط با بازار کار است؛ به عبارتی دیگر، نمای ساختمان های تجاری، در همان نگاه اول نمایانگر نگاه کلی از طراحی و محصولات در حال فروش درون ساختمان می باشد. بر اساس همین موضوع، طراحی نمای مجتمع تجاری بسیار پر اهمیت و ملزم به نکات رعایتی ویژه است.

اصول طراحی نمای ساختمان تجاری چیست ؟

طراحی و اجرای اصولی نمای ساختمان تجاری به صورتی است که از جنبه بصری نه فقط با مخاطب بلکه با مشتری هم به صورت کامل ارتباط برقرار کند. به دلیل اهمیت و دقت بسیار بالا برای اجرای نمای ساختمان تجاری، شرکت‌های متفاوتی در زمینه صنعت نمای ساختمان، ظهور و شروع به فعالیت کردند؛

با رو به افزایش رفتن به تدریج تعداد این شرکت‌ ها، کاربران دچار سردرگمی برای انتخاب و همکاری با آن ها شدند. فراموش نکنید که فقط تعداد اندکی از این شرکت‌ ها شما را به نتیجه واقعی‌ تری از طراحی مورد علاقه ی شما خواهد رساند؛ هلدینگ تخصصی ساویلا مجری نمای ساختمان تجاری که با تکیه بر تجربیات و سوابق مدیران و بهره گرفتن از مهندسان کاربلد و مجرب مجلل‌ ترین پروژه‌های لوکس را در سطح کشور طراحی و اجرا کرده‌ است؛ چنانچه شما هم در جستجو طراحی ساخت و اجرای ساختمان تجاری، با متفاوت‌ ترین و منحصر به فردترین طرح در ایران هستید، ما به شما مجموعه تخصصی ساویلا را پیشنهاد می‌کنیم.

انواع نما در طراحی نمای ساختمان های تجاری :

1- نمای شیشه ای ساختمان های تجاری :

نمای شیشه ای از جمله نماهای محسوب می شود که امروزه مورد توجه بسیاری از کارفرمایان و طراحان قرار گرفته است، این نوع نمای تجاری علاوه بر جذابیت از جمله نما هایی می باشد که از شعاع دید بسیاری برخوردار می باشد و نور طبیعی بیشتری را به فضای داخلی ساختمان تجاری وارد می کند، همچنین این نوع نمای ساختمانی بار مرده خیلی کمی را به سازه ی اصلی نما وارد می کنند و از مقاومت و دوام بسیاری برخوردار می باشد.

این نوع از نماهای تجاری به علت میدان دید بسیاری که دارند، دعوت کنندگی بسیاری دارند و می توانند از گزینه های مناسب در نماهای تجاری محسوب می شوند.

نماهای شیشه ای از انواع بسیاری تشکیل شده است، که از جمله این انواع شامل :

– نمای شیشه‌ ای کرتین وال

– نمای شیشه‌ ای اسپایدر

– نمای شیشه‌ ای اسکای لایت

– نمای هندریل شیشه‌ ای

فواید استفاده از شیشه در نمای ساختمان های تجاری :

– کنترل کننده ی صدا

– پیشگیری از عبور اشعه ی ماورا بنفش

– بهره وری از انرژی خورشید

– تنوع بسیار در رنگ

– کم کردن هزینه

– با توجه به اینکه محیط های تجاری باید از روشنایی مطلوبی برخوردار باشند، نمای شیشه ای این خاصیت را به محیط خود می دهند.

 

2- نمای سنگی ساختمان های تجاری :

یکی از مصالح پرطرفدار برای اجرای نمای ساختمان تجاری سنگ می باشد.

سنگ‌ ها در نگاه اول حس ابهت و امنیت را برای بیننده ایجاد می کنند و موجب جذب مشتری می‌ شوند.

نمای سنگی از تنوع رنگی، طراحی و ضخامتی بسیاری تشکیل شده است و این امکان را به کارفرمایان می دهند تا بدون نگرانی فرم نمای ساختمان تجاری خود را طراحی و اجرا کنند.

اما فراموش نکنید که باید طراحی نمای سنگی خود را به طراحانی واگذار کنید که با استفاده از شناخت مناسب از انواع سنگ، نمای شما را به بهترین نحو ممکن طراحی و اجرا کنند.

نمای سنگی از جمله نما هایی می باشد که از گذشته تا به کنون جز پر طرفدارترین نماهای ساختمان تجاری به شمار می روند و از مقاومت و دوام بسیاری برخوردار هستند.

از نمای سنگی می توان به صورت تکی و ترکیبی در نمای ساختمان های تجاری استفاده کرد، به عنوان مثال نمای سنگی را می توان در ترکیب با مصالحی همچون آجر، شیشه، کامپوزیت، سرامیک و … استفاده و طراحی کرد. هلدینگ تخصصی ساویلا با داشتن کادری مجرب در حوزه طراحی و اجرای نمای ساختمان های تجاری در کنار شما عزیزان است تا با بهترین متریال موجود و مناسب ترین قیمت نمای مورد علاقه ی خود را طراحی و اجرا کند.

 

3- نمای کامپوزیت ساختمان های تجاری :

از جدیدترین متریال های ساخت نمای لوکس تجاری، ورقه های کامپوزیت می باشد که این ورقه های کامپوزیت از تنوع رنگی، طراحی و جنسی بسیاری تشکیل شده است و از آن می توان در طرح های متفاوتی استفاده کرد.

نماهای کامپوزیت از انعطاف پذیری بسیاری برخوردار می باشد و می توانند در محیط های پیچیده مورد استفاده قرار بگیرند.

این در صورتی است که اجرای نمای کامپوزیت بدون طراحی مناسب و بدون در نظر گرفتن ضوابط می‌تواند خسارات های بسیاری را ایجاد کند.

این نوع از نماهای تجاری از مقاومت بسیاری برخوردار می باشد و به روش خشک و به صورت مکانیکی اجرایی می شوند، همچنین نمای کامپوزیت نیز همچون نماهای سنگی این امکان را دارند تا در ترکیب با دیگر متریال ساختمانی مورد استفاده قرار بگیرند.

مزایای نمای کامپوزیت شامل موارد زیر است :

– نمای کامپوزیت غیر خورنده و غیر مغناطیسی می باشد.

– خاصیت جذب انرژی را دارند.

– عمر خستگی نمای کامپوزیت بسیار بالا می باشد.

 

4- نمای رومی کلاسیک ساختمان های تجاری :

پرکاربردترین مصالحی که برای طراحی و ساخت نمای ساختمان‌ های تجاری کلاسیک یا رومی استفاده می‌شود، سنگ تراورتن می باشد.

سنگ تراورتن از تنوع رنگی بسیار و قیمت های متنوعی برخوردار می باشد.

نماهای رومی یا کلاسیک عموما از جنس سنگ تشکیل می شوند و به نسبت دیگر سبک های نما از المان ها و تزئینات بسیاری برخوردار می باشد.

این در صورتی است که نماهای سنگی از قیمت بسیاری برخوردار هستند، حال در صورتی که کارفرما بودجه ی کمی برای طراحی و اجرای نمای خود داشته باشد؛ می تواند از متریال هایی مانند سیمان یا نماهای پیش ساخته استفاده کنند، این نوع از متریال های ساختمانی در عین زیبایی از قیمت پایین تری نسبت به مصالح سنگی برخوردار می باشد. هلدینگ تخصصی ساویلا با داشتن کادری مجرب در حوزه طراحی و اجرای نمای ساختمان های تجاری در کنار شما عزیزان است تا با بهترین متریال موجود و مناسب ترین قیمت نمای مورد علاقه ی خود را طراحی و اجرا کند.

5- نمای مدرن ساختمان های تجاری :

نمای مدرن از جمله نماهایی است که در نمای تجاری به وفور استفاده می شود و در آن می توان از جدیدترین تکنولوژی های صنعت معماری استفاده کرد، این نوع از نماهای ساختمانی از جمله نماهای ساده محسوب می شوند و انواعی از نمای خشک هستند که در آن از تزئینات و المان های بسیاری برخوردار نیست، این نوع نماهای تجاری عموما از خطوط افقی و عمودی تشکیل شده است.

در نمای مدرن این امکان وجود دارد تا از تمام متریال هایی مانند شیشه، آجر، سرامیک، سیمان، کامپوزیت، سمنت برد و … استفاده کرد.

نمای تجاری مدرن با استفاده از مصالح متفاوت به راحتی قابل اجرا هستند.

در طراحی و ساخت نمای مدرن، طراحی حرف اول را می‌ زند و استفاده از یک طراح خلاق با بروزترین روش های طراحی نما کمک فراوانی در به وجود آوردن طرحی نوین دارد.

6- نمای کرتین وال ساختمان های تجاری :

در حقیقت می توان گفت، نمای کرتین وال یک محصور کننده در جهت قائم ساختمان می باشد که هیچ نوع باری را غیر از وزن خودش و فشارهای محیطی تحمل نمی کند.

این نمای شیشه ای به موجب کمک به اسکلت و سازه ی ساختمان در تحمل بارهای وارده طراحی نشده است و هیچ دخالتی در انتقال بارهای مرده و زنده به شالوده ی ساختمان را ندارند. امروزه برای بیشتر نماهای شیشه ای از فریم آلومینیومی استفاده می کنند.

هلدینگ تخصصی ساویلا با داشتن کادری مجرب در حوزه طراحی و اجرای نمای ساختمان های تجاری در کنار شما عزیزان است تا با بهترین متریال موجود و مناسب ترین قیمت نمای مورد علاقه ی خود را طراحی و اجرا کند.

سوالات متداول :

1- بهترین مصالح برای طراحی نمای ساختمان های تجاری کدام است؟

به صورت کلی همه ی مصالح نام برده شده در این مطلب از بهترین متریال ها برای نماسازی ساختمان های تجاری می باشد. اما نماهای شیشه ای برای ساختمان های تجاری بزرگ و نمای کامپوزیت برای ساختمان های تجاری کوچک تر بسیار پر مصرف هستند.

2- گران ترین و ارزان ترین مصالح برای نماسازی ساختمان های تجاری کدامیک می باشد ؟
کامپوزیت متریالی می باشد که هم از نظر قیمت متریال و هم از نظر نصب قیمت مناسب تری نسبت به دیگر متریال ها دارد و دیگر متریال معرفی شده تقریبا از نظر قیمت مشابه یکدیگر هستند.

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خدمات هلدینگ ساویلا

1- مشاوره، طراحی، نظارت،و اجرای طرح های مدرن داخلی

2-طراحی، اجرا وساخت تجهیزات نوری و تاسیسات الکتریکال

3- طراحی لند اسکیپ و اجرا

4- طراحی مدرن، محاسبه و اجرای کلیه نماهای داخلی و خارجی(ساختمان ، مال و پاساژ)

5- طراحی ، محاسبه و اجرای کلیه سازه های بتنی و فولادی

6- طراحی و اجرای سونا و جکوزی

1- طراحی خط تولید

2- طراحی و اجرای سیستمهای بسته بندی

3- طراحی و ساخت سیستمهای رباتیک

4- طراحی و برنامه نویسی logo, plc ومیکرو کنترلها

5- طراحی و اجرای دکلهای مخابراتی

6- طراحی و اجرای شبکه های وایرلس

7- تامین کالاهای مورد نیاز صنایع بزرگ کشور از جمله صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاهی، فولاد و ریخته گری

 

1- طراحی سیستم آبیاری هیدرو پونیک، آیروپونیک، کشت خاکی و اجرا

2- طراحی و اجرای سیستم کشت

3- طراحی و اجرای کلیه سازه های گلخانه ای 

4- طراحی و اجرای سیستم های کنترل اقلیم و ایردوابرلس

5- مشاوره برای اجرای پروژه گل کشاورزی

1-تهیه برنامه زمانبندی کلی پروژه با توجه به موارد قرارداد

2- تعیین حدود برنامه های فرعی مرتبط با طراحی، تدارکات و امور اجرایی پروژه با توجه به برنامه کلی پروژه

3- کنترل برنامه های زیرپروژه با استفاده از گزارشات مسئولین برنامه ریزی واحدهای زیر ربط

4- تعیین بودجه پروژه و مقایسه با هزینه های انجام شده

5- تهیه گزارشات پیشرفت فیزیکی و هزینه های پروژه جهت مدیریت پروژه و نظارت و اجرا

6- جمع آوری اطلاعات برای تهیه صورت وضعیت ها جهت ارائه به کارفرما با توجه به عملیات انجام شده


آخرین مقالات