اهمیت طراحی نمای بیمارستان و کلینیک

اهمیت طراحی نمای بیمارستان و کلینیک

اهمیت طراحی نمای بیمارستان، کلینیک

طراحی نمای، بیمارستان ها،کلینیک ها و آزمایشگاه ها می‌ تواند، شیک و جذاب، یا خشک باشد. ساختمان‌ هایی که دارای هویت خاصی نیستند و بی هدف ساخته می شوند، نمی‌ توانند حس خوبی را برای مخاطبان ایجاد کند.

نمای بیمارستان‌ ها و فضاهای درمانی روی  روحیه کسانی که برای کار و درمان به آنها مراجعه می‌کنند، بسیار تاثیر گذار است. روحیه خوب کادر درمانی یک بیمارستان در پروسه فعالیت آنها تاثیر بسیار مستقیمی دارد.

علاوه بر آن نمای جالب یک بیمارستان، کلینیک و آزمایشگاه از اضطراب بیمارانی که به آن مراجعه می‌ کنند، کاهش می دهد. نمای بیمارستان و فضاهای درمانی جذاب و چشم نواز علاوه بر زیبا بودن، باید دارای حس خوبی برای بیماران و کادر بیمارستان هم باشد.

از سوی دیگر نما بیمارستان پیوند دهنده آن بنا با محیط پیرامون می باشد و نقش مهمی در زیبا سازی فضای شهری دارد.

البته در این زمینه یک نکته دیگر نیز دارای اهمیت می باشد، اینکه نمای بیمارستان‌ها باید گویای کاربری آنها هم باشند. همین نکته موجب شده تا نمای بیرونی بیمارستان‌ های مدرنی که در دنیا برای کودکان طراحی می‌شوند، سرشار از رنگ‌ها و شکل‌ های زیبا باشند.

نمای فضای درمانی، بیمارستان، کلینیک و آزمایشگاه اولین موردی می باشد که در دید افراد این سازه به یادگار می ماند. طراحی نمای بیمارستان به صورت مدرن و حرفه‌ ای می‌تواند تصویری تاثیرگذار از بیمارستان در ذهن همه ی افراد ماندگار کند. هلدینگ تخصصی ساویلا با ارائه ی بهترین خدمات و کیفیت در کنار شما کاربران گرامی است تا ساختمان مورد نظر خود را رویایی بسازید.

بازسازی نمای داخلی و خارجی بیمارستان و فضاهای درمانی :

همانطور که در این مطلب به اهمیت نمای داخلی و خارجی بیمارستان و فضاهای درمانی اشاره شد، شما می توانید به راحتی و با کیفیت ترین مصالح نمای بیمارستان خود را بازسازی کنید تا به یک نمای شیک و باشکوه تبدیل شود. بازسازی نمای داخلی و خارجی بیمارستان و فضاهای درمانی یکی از مهمترین مواردی است که هلدینگ تخصصی ساویلا به صورت کاملا تخصصی به آن می پردازد و آن را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد؛ بنابراین در صورت نیاز به بازسازی نمای داخلی و خارجی بیمارستان خود به سایت معتبر ساویلا مراجعه کنید تا کارشناسان رسمی ما شما را راهنمایی کنند.

طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی بیمارستان و فضاهای درمانی :

طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی بیمارستان ها و فضاهای درمانی در گذشته توجه بسیاری نمی شد. اما امروزه با توجه به پیشرفت های بسیار زیاد، دکوراسیون داخلی این فضاهای مهم و کاربردی نقش و اهمیتی بسیاری دارند که موجب شده است تا حس خوبی به افراد و بیماران منتقل شود. بنابراین برای طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی بیمارستان و فضاهای درمانی به هلدینگ تخصصی ساویلا مراجعه کنید .

مهم‌ ترین اصولی که برای طراحی و اجرای نمای بیمارستان باید به آن توجه کرد شامل چه مواردی است ؟

برای طراحی و اجرای نمای بیمارستان نیز باید از اصول خاصی پیروی کرد. این اصول مهم سبب می‌شوند که بیمارستان با بناهایی که در کنار آن قرار دارند، هماهنگی بسیار خوبی داشته باشد. طراحان متخصص ما در تیم مهندسی ساویلا، قبل از طراحی نمای ساختمان، در مورد فرهنگ و بافت منطقه تحقیق می‌کنند. این پژوهش‌ ها، در مشخص کردن اصول اولیه برای طراحی و اجرای نما بیمارستان بسیار تاثیر گذار می باشد. بعد از آن سعی می‌کنند هنر معماری منطقه را با خلاقیت ترکیب کرده و یک نمای منحصر به فرد و چشم نواز برای بیمارستان طراحی کنند.

 بنابراین مهمترین اصول طراحی و اجرای نمای بیمارستان عبارت است از :

1- نورپردازی نمای بیمارستان :

در طراحی و اجرای نما برای فضای درمانی، بیمارستان، کلینیک و آزمایشگاه، نورپردازی اهمیت فراوانی دارد. نمای این فضاهای درمانی باید به صورتی طراحی و اجرا شوند که در هنگام روز، امکان ورود نور خورشید به داخل ساختمان فراهم کند. همچنین، بیمارستان در هنگام شب، باید زیبایی و تاثیرگذاری خود را داشته باشد. این کار را می‌توان با نورپردازی‌ های زیبا و مدرن به انجام برساند. البته این نورپردازی ها نباید خیره کننده باشد و چشم بیننده را آزار دهد. معمولا نورهای ملایم و هماهنگ، بهترین انتخاب برای نورپردازی نمای بیمارستان در هنگام شب محسوب می شوند.

2- استحکام بنای بیمارستان :

بیمارستان‌ها جزو آن گروه از ساختمان‌هایی هستند که در همه ی شرایط بحرانی، به عنوان یک پناهگاه امن برای انسان‌ ها محسوب می شوند. بنابراین در طراحی و اجرای نمای بیمارستان، باید به استحکام و مقاومت آن توجه بسیاری کرد. سبک طراحی و متریال‌ هایی که برای این کار انتخاب می‌شوند، باید به صورتی باشند که سبکی و استحکام فراوانی برای ساختمان به وجود آورند. ساختمان بیمارستان باید در برابر حوادث طبیعی همچون سیل، زلزله و… مقاومت بسیاری داشته باشد و مصالحی که برای طراحی نمای آن استفاده می‌شوند، نقش بسیار مهمی در این زمینه ایفا می‌کنند. هلدینگ تخصصی ساویلا با ارائه بهترین و باکیفیت ترین متریال و مصالح در طراحی و اجرای نمای ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی، مراکز خرید و پاساژ، بیمارستان ها، کلینیک، آزمایشگاه همراه شما عزیزان است. در صورت نیاز به مشاوره با کارشناسان متخصص ما به سایت ساویلا مراجعه کنید و با تیم کاربلد ما در ارتباط باشید.

3- تمیزی نمای بیمارستان و کلینیک :

همانطور که می‌دانید، همه ی لوازمی که در بیمارستان‌ ها، برای درمان بیماران مورد استفاده قرار می‌گیرند، به صورت کاملا بهداشتی و استرلیزه هستند. جالب است بدانید که نمای خارجی بیمارستان، بیانگر تمیزی و پاکی بخش های داخلی آن می باشد. شاید برای بعضی از افراد، این موضوع در طراحی نمای بیمارستان اهمیت چندان زیادی نداشته باشد، در صورتی که تمیزی نمای بیمارستان، یکی از اصول مهم و اساسی برای طراحی و اجرای آن محسوب می شود.

نمای بیمارستان، علاوه بر این که حس بسیار خوبی را به بیننده انتقال می دهد، بلکه باید از مصالحی استفاده شود که قابلیت شست و شو داشته باشد و در عین حال از نفوذ آب و رطوبت به بخش داخلی نما پیشگیری به عمل می آورند.

4- پویایی در طراحی و اجرای نمای بیمارستان و کلینیک :

پویایی مواردی می باشد که جذابیت و شکوه بیمارستان را بیش از پیش افزایش می‌دهد. به صورت معمول بعضی از طراحان با تغییر ابعاد بازشوها، ترکیب مصالح متفاوت و استفاده از المان‌های افقی و عمودی، این پویایی را در نمای بیمارستان به وجود می‌ آورند.

5- سادگی در طراحی و اجرای نما فضاهای درمانی :

یک بیمارستان علاوه بر اینکه که حس زندگی را در انسان به وجود می‌ آورد، باید از سادگی برخوردار باشد.

بعضی اوقات استفاده از متریال که رنگی شبیه به همدیگر دارند، سادگی بسیاری برای نمای بیمارستان به وجود می‌ آورد.

6- امنیت نمای فضاهای درمانی :

طراحی و اجرای ساختمان باید به صورتی انجام شود که حس آرامش را برای مراجعان ایجاد کند. همانطور که می‌ دانید بسیاری از افرادی که به بیمارستان‌ ها مراجعه می‌ کنند، پر از حس نگرانی و دلهره است. آن چه در نگاه اول، به چشم این افراد می‌آید، طراحی نمای بیمارستان می باشد که باید حس امنیت و آرامش را به این افراد القاء کند.

شاید تصور کنید که طراحی چنین نمایی، کار سخت و دشواری می باشد؛ اما طراحان تیم ساویلا، با دانش و تخصصی که در طول سال‌ها کسب کرده اند، در طراحی چنین نمایی به شما کمک خواهند کرد.

انواع نمای بیمارستان و کلینیک :

انواع نماهای متفاوت در طراحی و ساخت بیمارستان‌ها عبارت است از :

1- نمای استرچ متال :

برای ساخت این نوع نما ورقه‌ های فلزی توسط دستگاه‌ های مخصوص خود برش داده می‌شود. پس از آن ورقه‌ های برش داده‌ شده توسط نیروهای کششی فرم‌ دار و سه‌ بعدی می‌شوند. در نتیجه، نمای استرچ متال نوعی شبکه‌ های توری‌ شکل را به نمایش می‌ گذارد که از استحکام بسیاری برخوردار هستند.

 مزایای نمای استرچ متال شامل :

– متفاوت در رنگ و فرم

– طراحی و اجرای نمای ساختمان به صورت سه‌ بعدی

– زیبایی نما در هنگام شب

– سرعت اجرای بسیار زیاد

– محافظت از ساختمان

– نورپردازی کردن راحت

– طراحی و اجرای سقف‌ های کاذب

– محافظ پنل‌ های شیشه‌ ای نمای فضاهای درمانی

– ایجاد تهویه مناسب برای فضاهای درمانی

– دوام طولانی مدت

– توانایی بازیافت

نمای استرچ متال معایبی هم دارد که شامل :

– سرد شدن فضاهای درمانی

– استحکام پایین برخی از انواع سازه‌ های فلزی

2- نمای لوور :

نمای بیمارستان مدرن که با روش لوور طراحی و اجرا می‌ شود، همچون یک سایه بان از تابش مستقیم آفتاب به ساختمان پیشگیری می‌ کند. این نوع نما دید ساختمان را از بیرون کم می کند. هلدینگ تخصصی ساویلا با ارائه بهترین و باکیفیت ترین متریال و مصالح در طراحی و اجرای نمای ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی، مراکز خرید و پاساژ، بیمارستان ها، کلینیک، آزمایشگاه همراه شما عزیزان است. در صورت نیاز به مشاوره با کارشناسان متخصص ما به سایت ساویلا مراجعه کنید و با تیم کاربلد ما در ارتباط باشید.

مزایای نمای لوور شامل :

– کم شدن مصرف انرژی در ساختمان ها

– امکان کنترل و تنظیم کردن مقدار عبور هوا

– امکان کنترل کردن نوع متحرک آن با ریموت کنترل

– استحکام بسیار بالا در برابر یخبندان، آتش‌ سوزی و تغییرات جوی

– قابل تولید در اندازه‌ ها و شکل‌ های متفاوت

– سرعت اجرای بسیار

– تعمیر و تغییر بسیار آسان

3- نمای کامپوزیت نانو :

متریال نمای بیمارستان از جنس نانو کامپوزیت موادی همچون آلومینیوم می باشد که با روکش PVC پوشیده شده‌ است. ترکیب این دو ماده نسل جدیدی از روکش نما را با توانایی دفع گردوغبار فراهم می کند. در حقیقت تکنولوژی به‌ کار رفته در این نوع نما موجب می‌ شود تا گردوغبار روی نما با نخستین باران شسته شود.

مزایای نمای کامپوزیت شامل :

– استحکام بسیار بالا

– مقاوم بودن در برابر زلزله

– مقاوم بودن در برابر آتش‌ سوزی

– گوناگونی در رنگ و فرم

– مقاوم بودن در برابر باران‌ های اسیدی و مواد قلیایی

– درخشندگی و بیانگر حس پاکیزگی

– ترمیم راحت

– نارسانای صوتی

– ضد آب و رطوبت

از معایب نمای کامپوزیت که شامل :

– قیمت بسیار بالای نوع نسوز آن

– دوام بسیار پایین ورق‌ های غیراستاندارد

– جرم‌ پذیری

4- نمای ترموود :

ترموود چوب‌ های فرآوری‌ شده با روش‌های مدرن علمی می باشد، در این نوع چوب‌ ها برخلاف چوب‌ های معمولی، آب نفوذ نمی‌ کند.

ترموود در برابر عوامل متفاوت جغرافیایی مقاومت بسیاری دارد. به‌ کارگیری ترموود در مصالح نمای بیمارستان آن را زیبا و چشمگیر می‌ کند و حسی از زندگی و طبیعت را به نمایش می‌ گذارد.

مزایای نمای ترموود شامل :

– استحکام بسیار بالا در برابر شرایط متفاوت آب‌ و هوایی

– هزینه نصب و اجرای بسیار کم

– سرعت نصب بسیار

– توانایی جداسازی برای پاکیزه‌ سازی نما

– برش آسان برای نصب

– مقاوم بودن در برابر حشرات و نفوذ موریانه

نمای ترموود معایبی هم دارد که شامل :

– آسیب زدن به محیط زیست

– هزینه بسیار بالا

5- نمای کرتین وال یا نمای شیشه‌ ای :

نمای کرتین وال نوعی نمای شیشه‌ ای محسوب می شود که در طراحی و اجرای نمای ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این نوع نما بیمارستان بر روی پایه‌ ای جدا از ساختمان اجرا می‌شود و بار ساختمان را زیاد نمی‌ کند. هلدینگ تخصصی ساویلا با ارائه بهترین و باکیفیت ترین متریال و مصالح در طراحی و اجرای نمای ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی، مراکز خرید و پاساژ، بیمارستان ها، کلینیک، آزمایشگاه همراه شما عزیزان است. در صورت نیاز به مشاوره با کارشناسان متخصص ما به سایت ساویلا مراجعه کنید و با تیم کاربلد ما در ارتباط باشید.

مزایای نمای کرتین وال شامل :

– بدون تحمیل وزن اضافه به ساختمان

– نارسانای صوتی، حرارتی و رطوبتی

– روشنی ساختمان

– کیفیت بسیار

– امکان ترکیب با نماهای دیگر ساختمانی

– تامین دید یکپارچه از داخل ساختمان

نمای کرتین وال دارای معایبی هم هست که شامل :

– هزینه نگهداری بسیار

– نیاز به تمیز کردن مرتب

– آسیب‌ پذیر بودن در برابر عوامل آب و هوایی

– اجرای پرهزینه و زمان‌ بر

– نیاز به نیروی متخصص و دارای مهارت برای طراحی و نصب آن

6- نمای سرامیک :

سرامیک را همه ی افراد می‌شناسند، نمای سرامیک نمایی مقاوم در برابر ضربه و دگرگونی دمای محیط می باشد.

مزایای نمای سرامیک شامل :

– عایق بودن در برابر رطوبت

– عایق بودن در برابر آتش‌ سوزی

– نگهداری آسان و راحت

– گوناگونی در شکل و رنگ

– مقاوم بودن در برابر یخ‌ زدگی

معایب نمای سرامیک هم شامل :

– عایق نبودن در برابر سروصدا، سرما و گرما

7- نمای اچ پی ال یا لمینت :

در نمای اچ پی ال از ورقه‌های لمینت به صورت فشرده‌ استفاده می‌شود که لایه‌ های متفاوتی دارند.

برای تولید ورقه‌ های اچ پی ال لایه‌ هایی از کاغذ کرافت همراه با روکشی نهایی در فشار و دمای بالا یکسان می‌شوند. این نوع نما ساختمان پوششی زینتی برای ساختمان مورد نظر شما محسوب می شود.

مزایای نمای اچ پی ال شامل :

– توانایی کششی بالا

– سبک بودن

– مقاوم بودن مکانیکی بسیار

– مقاوم بودن در برابر پرتوهای فرابنفش

– دوام بسیار

– تنوع بسیار در طرح و رنگ

– نصب راحت

معایب این نوع نما عبارت است از :

– غیرقابل‌ استفاده در همه محیط‌ ها

– نفوذ پذیری در برابر مواد شیمیایی

– آسیب‌ پذیری در برابر خراش

پارامترهای تاثیرگذار بر قیمت طراحی و اجرای نمای بیمارستان و کلینیک :

از مهم‌ ترین مواردی که در طراحی و اجرای نمای فضای درمانی، بیمارستان، کلینیک و آزمایشگاه مطرح می‌شود، قیمت آن می باشد. هزینه طراحی و اجرای نمای هر ساختمانی، با توجه به متراژ بنا، نوع کاربری آن و سبکی که برای آن انتخاب شده است، متفاوت می‌ باشد. بنابراین مواردی همچون سلیقه و بودجه کارفرما و همچنین قوانین و ضوابط شهرداری در مشخص کردن قیمت آن موثر می باشد. متریالی که قرار است برای طراحی نما ساختمان مورد استفاده قرار گیرند و همچنین سبک انتخاب شده برای نمای ساختمان بیمارستان، تاثیر مستقیمی در هزینه نهایی آنها دارند.

به عنوان نمونه هزینه طراحی سبک رومی برای فضای درمانی، بیمارستان، کلینیک و آزمایشگاه، بیشتر از نمای مدرن یا مینیمال آن می باشد. به این دلیل که در این سبک از بنا به جزئیات توجه بیشتری شده است و زمان بسیاری برای اجرای این سبک لازم می باشد. همچنین هر چقدر متراژ یک بنا بیشتر باشد، قیمت طراحی نمای بیرونی آن نیز افزایش پیدا می کند. 

مهم‌ ترین عوامل تاثیر گذار در قیمت طراحی و اجرای نمای بیمارستان و کلینیک عبارت است از :

– سبک نما

– متریال و مواد اولیه مورد استفاده در طراحی و اجرای نما

– متراژ و ابعاد ساختمان

– حق الزحمه طراحان، پیمانکاران و کارگران ساختمان

هلدینگ تخصصی ساویلا با ارائه بهترین و باکیفیت ترین متریال و مصالح در طراحی و اجرای نمای ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی، مراکز خرید و پاساژ، بیمارستان ها، کلینیک، آزمایشگاه همراه شما عزیزان است. در صورت نیاز به مشاوره با کارشناسان متخصص ما به سایت ساویلا مراجعه کنید و با تیم کاربلد ما در ارتباط باشید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خدمات هلدینگ ساویلا

1- مشاوره، طراحی، نظارت،و اجرای طرح های مدرن داخلی

2-طراحی، اجرا وساخت تجهیزات نوری و تاسیسات الکتریکال

3- طراحی لند اسکیپ و اجرا

4- طراحی مدرن، محاسبه و اجرای کلیه نماهای داخلی و خارجی(ساختمان ، مال و پاساژ)

5- طراحی ، محاسبه و اجرای کلیه سازه های بتنی و فولادی

6- طراحی و اجرای سونا و جکوزی

1- طراحی خط تولید

2- طراحی و اجرای سیستمهای بسته بندی

3- طراحی و ساخت سیستمهای رباتیک

4- طراحی و برنامه نویسی logo, plc ومیکرو کنترلها

5- طراحی و اجرای دکلهای مخابراتی

6- طراحی و اجرای شبکه های وایرلس

7- تامین کالاهای مورد نیاز صنایع بزرگ کشور از جمله صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاهی، فولاد و ریخته گری

 

1- طراحی سیستم آبیاری هیدرو پونیک، آیروپونیک، کشت خاکی و اجرا

2- طراحی و اجرای سیستم کشت

3- طراحی و اجرای کلیه سازه های گلخانه ای 

4- طراحی و اجرای سیستم های کنترل اقلیم و ایردوابرلس

5- مشاوره برای اجرای پروژه گل کشاورزی

1-تهیه برنامه زمانبندی کلی پروژه با توجه به موارد قرارداد

2- تعیین حدود برنامه های فرعی مرتبط با طراحی، تدارکات و امور اجرایی پروژه با توجه به برنامه کلی پروژه

3- کنترل برنامه های زیرپروژه با استفاده از گزارشات مسئولین برنامه ریزی واحدهای زیر ربط

4- تعیین بودجه پروژه و مقایسه با هزینه های انجام شده

5- تهیه گزارشات پیشرفت فیزیکی و هزینه های پروژه جهت مدیریت پروژه و نظارت و اجرا

6- جمع آوری اطلاعات برای تهیه صورت وضعیت ها جهت ارائه به کارفرما با توجه به عملیات انجام شده


آخرین مقالات